Telefon:

06 70 220 2240

 

Ha a kezdet kezdetére visszanézek, akkor 1993-ban indult el az én történetem a babúszással kapcsolatban.

Úsztam, majd öttusáztam 20 éves koromig, és mivel nagyon nem szerettem úszni úgy döntöttem bármit csinálhatok majd felnőtt koromban, csak úszással nem fogok foglalkozni!

Ehhez képest, véletlenek sora hozta úgy, hogy elkezdtem oktatni, és rájöttem, hogy ezt lehet másképpen is csinálni, és én ki fogom találni hogyan lehet még korábban kezdeni, még jobban, még színesebben oktatni gyerekeket úgy, hogy  ők szeressék!

Oktatóként és úszó szakedzőként dolgoztam, amikor megszületett az első gyermekem Vanda, őt még 3 tesó követte, így 4 gyermekes boldog anyukaként élem logisztikával teli napjaimat.

Régóta foglalkoztatott mit lehet az oktatást megelőző szakaszban tanítani és hogyan, 4 év alatti kisgyermekekkel és babákkal.

Általában 5 éves koruk előtt nem oktatnak gyermekeket úszásra.. de én úgy éreztem vétek elpazarolni ennyi évet víz nélkül..

Rengeteg vegyes információt hallottam és gyűjtöttem a babaúszással kapcsolatban, nagyon rövid idő alatt.

Szerencsémre edzőim, Bánhegyi Gábor –Vígh Márta elláttak bőven anyaggal, ők ugyanis körbejárták a témát előttem, és könyvet is publikáltak róla.

Vanda  a lehető legjobb első babaúszó tanítványom volt, minden annyira könnyedén ment, hogy úgy gondoltam ezeket az élményeket meg kell osztanom azokkal a családokkal akik nyitottak rá.

Nagyon hamar rájöttem, hogy minden várakozásomat felülmúlta az, amit a babákkal való fogalakozások során tapasztaltam.

Olyan természetesen viszonyulnak a vizes közeghez, hogy a Szülők, akik részt vesznek babáikkal a foglalkozásainkon, pillanatok alatt megnyugodnak és feloldódnak, látva hogy minden rendben van, a Kicsik élvezik a vízben tartózkodást.

A babaúszás mindenhol a picik búvárreflexére alapul, de nálunk ez nagyon sok mindennel kiegészül. Játékos-dalos foglalkozás keretébe foglaljuk a „feladatokat” amivel még a dackorszakban lévő manócskák figyelmét is sikerül elterelni az esetleges hisztiről.

A mi babaúszásunkból valóban úszás lesz, és általános tendencia hogy a gyermekek tőlünk 2-3 úszásnem tudásával kerülnek tovább úszó egyesültekbe.

Nagyon jó csapattal dolgozhatok együtt, amiért Kollegáimnak hálával tartozom!

Közös célunk , hogy lehetőséget biztosítsunk a kisbabás családoknak a szabadidő aktív és kellemes  eltöltéséhez, nálunk nincsenek szintek követelmények, minden kisbaba a saját tempójában sajátítja el, tanulja meg játékos formában az anyagot.

Vannak a babák, akik tartózkodóbbak ez nem jelent semmiféle hátrányt, lényeg a gyermekeitekkel végzett közös cselekvés varázsa!

A foglalkozások során megtanítunk Benneteket kedves Szülők arra, hogyan fürdessétek úsztassátok, segítsétek kicsinyeiteket a mozgásban, melyek a biztonságos fogások. Elsődleges célunk hogy szeresse meg a vizet, szokja meg hogy a sport és az úszás az élete része, így nevelhetünk majd testileg és szellemileg ép gyermekeket akikből sportot, egészséges életmódot szerető felnőttek lesznek!

Várunk Benneteket, már holnap!